Διαλογος

Συμβουλευτικό κέντρο εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας

Η ομαδα μας

Στο Διάλογο είμαστε μια ομάδα νέων, Έλληνες και Γερμανοί, πλήρως ενημερωμένοι γύρω απ’ την εκπαίδευση, την εργασία και την καθημερινή ζωή στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε μεγάλη εμπειρία στη συμβουλευτική για εκπαίδευση και εργασία στο εξωτερικό και μπορούμε να συμβουλέψουμε τον κάθε υποψήφιο για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Τέλος, ευελπιστούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με εκείνους που επιθυμούν είτε να σπουδάσουν είτε να αναζητήσουν εργασία στη Γερμανία και να θέσουμε την εμπειρία μας στην υπηρεσία τους.

Βασίλης Ψυχουδάκης
Διευθύνων σύμβουλος

Ο Βασίλης Ψυχουδάκης είναι ένας από τους ιδρυτές του Διαλόγου και ο βασικός υπεύθυνος για θέματα γενικής διαχείρισης της εταιρείας. Επίσης έχει ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό του προγράμματος για την παροχή της συμβουλευτικής υποστήριξης των ενδιαφερόμενων για εκπαίδευση και σταδιοδρομία στο εξωτερικό, ενώ είναι υπεύθυνος των εκδηλώσεων, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας του Διαλόγου με το κοινό και τους συνεργάτες, όχι μόνο στα Ελληνικά (μητρική Γλώσσα) αλλά και στα Αγγλικά και Γερμανικά. Ο Βασίλης Ψυχουδάκης έχει πολυετή εμπειρία ως αυτοαπασχολούμενος, στη χρηματοοικονομική διαχείριση μεσαίων επιχειρήσεων, στην παροχή υπηρεσιών, στη φιλοξενία, στη διεξαγωγή συνεδριάσεων και στη συμβουλευτική υποστήριξη πελατών.
Επιπλέον o Βασίλης Ψυχουδάκης είναι μέλος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «ΝΑΟΜΙ» (naomi-thessaloniki.net).

Marie Meihsner
Managing partner

Η Marie Meihsner είναι συνιδρυτής του Διαλόγου και υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης των ενδιαφερόμενων για θέματα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στο εξωτερικό. Επιπλέον, συμμετέχει στην οργάνωση των εκδηλώσεων, στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία της εταιρείας με το κοινό και τους συνεργάτες. Η Marie Meihsner έχει εργαστεί ως λέκτορας της DAAD στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διδάσκοντας τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα και ως σύμβουλος σπουδών.

Τα δύο τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) «ΝΑΟΜΙ» (naomithessaloniki.net), όπου είναι και ενεργό μέλος.

Μαρία Αθανασιάδου
Υπεύθυνη Προβολής Προγραμμάτων και Έρευνας

Η Μαρία Αθανασιάδου αποτελεί νέο μέλος της ομάδας «Διάλογος» από τον Δεκέμβριο του 2016 και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στον τομέα των Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, έχει άριστες γνώσεις της αγγλικής και γερμανικής Γλώσσας, κατέχοντας πτυχία επιπέδου Γ2 και Γ1, αντίστοιχα και οι κύριες αρμοδιότητες της είναι η αλληλογραφία, η σύνταξη καθώς και η μετάφραση κειμένων (Αγγλικά-Γερμανικά-Ελληνικά), ενημερωτικών δελτίων, άρθρων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αγγελιών σε εφημερίδες. Τέλος, η Μαρία Αθανασιάδου είναι ένα άτομο δημιουργικό με ισχυρό κίνητρο που φέρνει καινοτόμες ιδέες στη λειτουργία της εταιρείας μας.

Καθε αποφαση χρειαζεται μια συζητηση

Επικοινωνία

Μπαλταδώρου 11
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631
Τηλ: 2313053435
Κιν: 6943112212
Εmail: info@dialogos.net.gr

Share This