Λίγα λόγια για τον Dιάλογο - Η ιστορία μας

Στο Διάλογο είμαστε μια ομάδα νέων, Έλληνες και Γερμανοί, πλήρως ενημερωμένοι γύρω απ’ την εκπαίδευση, την εργασία και την καθημερινή ζωή στη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική για εκπαίδευση και εργασία στο εξωτερικό και μπορούμε να συμβουλέψουμε τον κάθε υποψήφιο για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Τέλος, ευελπιστούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας με εκείνους που επιθυμούν είτε να σπουδάσουν είτε να αναζητήσουν εργασία στη Γερμανία και να θέσουμε την εμπειρία μας στην υπηρεσία τους.

Στείλε μήνυμαΚάλεσε μας τώρα

Η ομαδα μας

Σύμβουλοι Σπουδών και Εργασίας

Ειδική σύμβουλος σπουδών

Marie Meihsner

Η Marie Meihsner είναι συνιδρυτής του Διαλόγου και υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος παροχής συμβουλευτικής υποστήριξης των ενδιαφερόμενων για θέματα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στο εξωτερικό. Επιπλέον, συμμετέχει στην οργάνωση των εκδηλώσεων, στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία της εταιρείας με το κοινό και τους συνεργάτες. Η Marie Meihsner έχει εργαστεί ως λέκτορας της DAAD στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διδάσκοντας τα Γερμανικά ως ξένη γλώσσα και ως σύμβουλος σπουδών.

Ειδικος Συμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομιας

Βασίλης Ψυχουδάκης

Ο Βασίλης Ψυχουδάκης είναι ένας από τους ιδρυτές του Διαλόγου και ο βασικός υπεύθυνος για θέματα γενικής διαχείρισης της εταιρείας. Επίσης έχει ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό του προγράμματος για την παροχή της συμβουλευτικής υποστήριξης των ενδιαφερόμενων για εκπαίδευση και σταδιοδρομία στο εξωτερικό, ενώ είναι υπεύθυνος των εκδηλώσεων, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας του Διαλόγου με το κοινό και τους συνεργάτες, όχι μόνο στα Ελληνικά (μητρική Γλώσσα) αλλά και στα Αγγλικά και Γερμανικά. Ο Βασίλης Ψυχουδάκης έχει πολυετή εμπειρία ως αυτοαπασχολούμενος, στη χρηματοοικονομική διαχείριση μεσαίων επιχειρήσεων, στην παροχή υπηρεσιών, στη φιλοξενία, στη διεξαγωγή συνεδριάσεων και στη συμβουλευτική υποστήριξη πελατών.

Επίλεξε τους καλύτερους

Γιατί με τον Dιάλογο;

Επιτυχημένες έρευνες για πανεπιστήμια στη Γερμανία

Αιτήσεις εγγραφής σε πανεπιστήμια της Γερμανίας

Επιτυχείς αποδοχές φοιτητών

Ευχαριστημένοι φοιτητές και εργαζόμενοι

Είπαν για εμάς

Καλημέρα! Σας δίνω χαιρετίσματα και από την Μαριάννα όπου βρίσκεται στην Κολωνία και όλα δείχνουν ότι πήγαν καλά! […] Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τη βοήθεια που μας προσφέρατε σε όλα !!! Με εκτίμηση

Μητέρα Μαριάννας Δ.

Καλησπέρα Marie! Σε ενημερώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος έχει βρει σπίτι στο Bochum, είναι πολύ ευχαριστημένος με το Πανεπιστήμιο και όλα πήγανε καλά! Σας ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που μας δώσατε, που ήταν πολύ σημαντική!

Αδελφός Κωνσταντίνου Σ.

Κλείσε ένα προσωπικό ραντεβού

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις σπουδές σου σε ένα γερμανικό πανεπιστήμιο ή για μια θέση εργασίας στη Γερμανία

Share This