Πρακτική άσκηση και επαγγελματική κατάρτιση στο εξωτερικό

Ενημέρωση

Αν ενδιαφέρεσαι για πρακτική άσκηση ή επαγγελματική κατάρτιση στη Γερμανία, σε ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και σε προωθούμε κατάλληλα. Επιπρόσθετα, σε πληροφορούμε για την εταιρεία στην οποία πρόκειται να εργαστείς (φιλοσοφία, στόχος, όραμα κτλ) και για τη ζωή στην πόλη στην οποία πρόκειται να μετακομίσεις. Στόχος μας είναι να βρεις την ειδικότητα με την οποία θέλεις να ασχοληθείς και να εργαστείς, ώστε να σε προωθήσουμε κατάλληλα στην εταιρεία. *

Βιογραφικό

Εμείς στο Διάλογο επενδύουμε στη δημιουργία ενός καλοστημένου και πρωτότυπου βιογραφικού, στοχεύοντας να σε βοηθήσουμε και να σε κατευθύνουμε να βρεις τα δυνατά σου σημεία, έτσι ώστε αποτυπώνοντας τα στο βιογραφικό σου να τονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, με αυτή τη διαδικασία θα έχεις στα χέρια σου ένα βιογραφικό, το οποίο θα μπορείς να διαμορφώνεις ανάλογα με κάθε περίσταση.

Συνοδευτική Επιστολή

Για εμάς ο ρόλος της συνοδευτικής επιστολής δεν είναι απλά διακοσμητικός, αλλά καταλυτικός. Η συνοδευτική επιστολή έρχεται να απογειώσει το βιογραφικό σου σημείωμα παραθέτοντας τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλύπτονται τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Μια στοχευμένη συνοδευτική επιστολή δεν αφήνει πολλά περιθώρια απόρριψης από τους μελλοντικούς σου εργοδότες. Γι’ αυτό συνδυάζοντας όλη τη γνώση και την εμπειρία μας μαζί με το δικό σου ενθουσιασμό, δημιουργούμε μια ακαταμάχητη συνοδευτική επιστολή που μαζί με το βιογραφικό σου, σε παραθέτουν αυτόματα στη λίστα των καλύτερων υποψηφίων για τη θέση που επιθυμείς.

Συνέντευξη

Έχοντας δημιουργήσει μια αρκετά δελεαστική αίτηση με ένα καλοστημένο βιογραφικό και μία στοχευμένη συνοδευτική επιστολή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσεις στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης. Γι αυτό το στάδιο, ο Διάλογος σε βοηθάει και σε προετοιμάζει κατάλληλα. Στόχος μας είναι να σου δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να αναπτύξεις τις δεξιότητες που χρειάζονται για να περάσεις με επιτυχία και σιγουριά για τον εαυτό σου το κατά τ΄άλλα αγχωτικό στάδιο της συνέντευξης και να σιγουρέψεις τη θέση που επιθυμείς.

*Η υπηρεσία της πρακτικής άσκησεις δεν έχει σχέση με τα προγράμματα Erasmus +

Μάθε περισσότερα

Επικοινωνία

Μπαλταδώρου 11
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54631
Τηλ: 2313053435
Κιν: 6943112212
Εmail: info@dialogos.net.gr

Share This